MØD LIMITECH PÅ FOODTECH I HERNING STAND M9858!

Kom til Nordens største fødevareteknologimesse d. 1-3 november og mød Limitech på stand M9858! Nordens største fagmesse danner rammen for ny inspiration, viden og nye netværksforbindelser og vi glæder os til at byde dig velkommen på stand M9858!

Fleksibel, agil, multifunktionel og erfaren beskriver perfekt processen med en process løsning fra Limitech A/S. I årtier har Limitech domineret felten i specialfremstillede maskiner og process løsninger til industrier indenfor følgende applikationer: ingredienser, mejeri, kondimenter, konfekture, pulveropløsning, plantebaseret, bageri. Derudover leverer Limitech også maskiner og procesløsninger til: personligpleje, pharma dyrefoder, proteinblandinger, kemiske segmenter, sportsernæring, babymad, etc. Industrierne.  

Bortset fra Limitech’s standardlinjer, som er blevet perfektioneret og videreudviklet i årtier, har Limitech specialiseret sig i special fremstillede løsninger. Limitech’s tilgang har hjulpet med at udvikle komplekse systemer og maskiner over hele verden. FoodTech giver dig mulighed for at møde Limitech’s team af tekniske sælgere såvel som vores direktør, salgschef og tekniske chef og få et overblik over Limitech som firma og hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

LIMITECH ASSISTERER DIG OG DIN PROCESS

For at sikre og garantere succes af hvert produkt, arbejder Limitech’s elektroingeniører med vores PLC/computer software system sammen med vores ingeniører og designteam for at inkorporere software sammen med kontrolpaneler i det endelige produkt. Ved at arbejde gennem denne samarbejdstilgang og kombinere vores årtier lange erfaring bringer Limitech et unikt perspektiv til denne industri samt ingeniør- og designprojekterne bag denne.

Gå ikke glip af FoodTech og chancen for et dybere indblik i Limitech og hvordan vi kan assistere din process. Vi glæder os til at se dig til en uforpligtende snak om hver vores passion indenfor industrien. På standen kan du blive introduceret for vores maskiner, både standard samt special ingeniør løsninger såvel som teknisk materiale der giver et dybere indblik i vores maskiner og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs meget mere om Limitech på www.limitech.dk inden messen d. 1-3 november stand M9858! – Vi glæder os til at se dig!

Check out other news and information from Limitech A/S

Find it here

Can’t find what you’re looking for? You can use our search function and find it right here.