Er du vores nye service Engineer / service Manager!?

Motiveres du af at rådgive/vejlede dine kunder? Kan du tage initiativ og har du viljen til at gøre en forskel? Kan du tage fat? Så er det dig, vi er på udkig efter.
Som et led i LIMITECHs fortsatte udvikling, søges en Service Engineer / service Manager, der sammen med resten af Service afd., & Teknisk afd. kan eksekvere og optimere LIMITECHs internationale strategi.

ANSVAR OG OPGAVER

Som Service Engineer / Service Manager bliver din opgave bl.a at udnytte dine tekniske muligheder og færdigheder  til gavn for vores kunder. Kunderne spænder fra SMV til større nationale og internationale selskaber.
Vores kunder kendes ved at have et højt teknisk niveau, og du får i den forbindelse brug for at kunne gennemføre tekniske services, tekniske installationer og  tekniske løsninger  hos kunden og muligheder ved installationer, indkøringer og service opgaver.

 Du varetager hørende opgaver herunder:

– Installation, Running-in/opstart, oplæring af kunden, service og reparation af maskiner og udstyr lokalt på Limitech samt ved Limitechs kunder over hele kloden.

– Modtage reklamationer, rapportering af fejl og mangler, samt komme med input til nyudvikling.

– Hjælpe/supplere med div. service/undervisnings materiale (dokumentation)

– Bistå med teknisk support. (telefon/mail/tekniske medier)

– Lave specialopgaver for CTO , CSO og CEO.

– Lave udgangskontroller på maskiner og udstyr—FAT-tests.

– Montage af maskiner og udstyr på fabrikken.

– Test af maskiner.

– After sales service pakker ”dækkes af”.


Faglige kompetencer:

· Erfaring fra lignende stilling gerne fra større industrivirksomhed

· Kendskab til tegneprogrammet Inventor 3D

· Kendskab til Word/Excel

Vi er en lille organisation, hvor vi hjælper hinanden med de daglige opgaver. Du kan lide at arbejde struktureret, både med den tekniske- og produktions processen samt med den kontinuerlige udvikling af maskinerne/systemerne/materiale/præsentationer i henhold til vores strategiske plan og ikke mindst have et smil på læben og godt humør.

Du arbejder tæt sammen med det øvrige hus og refererer direkte til  CSMO med teknisk ansvar til CTO. Du forstår at arbejde selvstændigt og du finder med såvel drive som tålmodighed de rigtige løsninger. Du forventes at have 60-80 rejsedage om året og fleksibilitet i din hverdag til at kunne rejse ud med kort varsel, når opgaven kræver det.

PERSONLIGHED

Personlige kompetencer:

· Positiv og pligtopfyldende

· Analytisk og gode kommunikationsevner

· Tager ejerskab og ansvar for opgaverne

· Kan bevare overblikket over opgaverne i travle perioder

Du har teknisk erfaring og kan dokumentere gode resultater med b2b løsninger, gerne fra fødevare-branchen eller beslægtet branche, hvor den tekniske rolle indeholder såvel interne administrative opgaver som eksternt syn. Du er uddannet—gerne maskinmester, maskiningeniør, men ikke et must suppleret med erfaring, men vigtigst er det, at du er en relations- og serviceorienteret profil, der møder markedet og kundens forventninger. Din evne til at kommunikere klart og tydeligt gør dig til en værdsat samarbejdspartner. Du har erfaring med tekniske løsninger, forhandlinger og er dygtig til at få opgaven løst. Engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale er et krav, og hvis du kan begå dig kommercielt på tysk eller andre/andet sprog, vil det være en fordel.

Du får stor indflydelse på din egen hverdag i et varierende job, hvor du sammen med de øvrige kollegaer  og chef får ansvaret for hele processen (teknisk / forberedelse) og dermed stor gennemsigtighed i forhold til at se effekten af egen indsats. Du bliver en del af et velfungerende team, der arbejder seriøst og målrettet og du får derfor et job, hvor du i høj grad får brug for sprog- og kulturforståelse.


Limitech er en spændende arbejdsplads, hvor respekt og forståelse for dine kolleger og virksomheden er en naturlig del af hverdagen. Limitech er en dynamisk produktionsvirksomhed, med en uformel organisation og en humørfyldt omgangstone.

Vi forventer at du har en fleksibel hverdag,

INTERESSERET?

Hvis du ser dig selv i denne spændende stilling, hvor du i høj grad kan påvirke udviklingen nu og i fremtiden beder vi dig sende en ansøgning til ins@limitech.dk med overskrift ”service engineer/service Manager”.

Tiltrædelse efter aftale. For yderligere oplysninger ring til Salgs– og Marketing Direktør Ib Neustrup Simonsen på tlf. +45 81 77 63 68

Limitech A/S er en af de førende firmaer indenfor udvikling, produktion, installation og service af maskiner og løsninger til fødevare sektoren og eksporterer til ca. 100 lande. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, og arbejder ud fra devisen ”frihed under ansvar” Humor værdsættes.

Find it here

Can’t find what you’re looking for? You can use our search function and find it right here.